Certificeringen

Afname van lasproeven

DNV en Bureau Veritas hebben MTVeendam licentie verleend, om als examenorganisatie namens haar de examens af te nemen c.q. het proeflaswerk te beoordelen. MTVeendam heeft overeenkomsten met freelance gekwalificeerde examinatoren door het hele land. Er is altijd een examinator actief bij u in de buurt. Deze examinatoren nemen kwalificaties af volgens de ISO 9606 serie, de ISO 15614 serie, de AWS serie en ASME IX. MTveendam voert onafhankelijk de beproevingen uit en stelt het certificaat op, waarna DNV of Bureau Veritas de laatste controle uitvoert en het certificaat uitgeeft. Neem alstublieft contact op voor details.

Lasproeven die bijgewoond zijn door inspecteurs van Lloyd’s register, DNV, Bureau Veritas of andere Notified Bodies kunnen bij ons worden beproefd onder toezicht van de desbetreffende inspecteurs. De kosten van de desbetreffende inspecteur worden door de Notified Bodies direct aan u doorbelast.

Materials Testing Veendam werkt nauw samen met infoMateria, een bureau en lab gespecialiseerd in materiaalkundig advies en schadeonderzoek.