Lasmethodekwalificatie Veendam

Als er binnen uw bedrijf wordt gelast voor derden zult u waarschijnlijk ook een of meerdere lasmethodekwalificaties (LMK) hebben. Voor een lasmethodekwalificatie in Veendam gaat u natuurlijk naar Materials Testing Veendam. Wij spreken uw taal en hebben 20 jaar ervaring in het vak. Natuurlijk zijn lasmethodekwalificaties op dit moment vrijwel onbeperkt qua houdbaarheid. Maar de techniek verandert, net als de Europese regelgeving. Veranderingen in de wetgeving betekent meestal verscherping van de eisen en ook u en uw klanten zullen daar rekening mee moeten houden nu de concurrentie steeds meer toeneemt. Wilt u lasmethodekwalificaties halen en de destructieve beproevingen laten uitvoeren door ons, neem dan contact op met Materials Testing Veendam.

Waarom Material Testing Veendam

  • Jong, flexibel en onafhankelijk. Meer dan 20 jaar ervaring
  • Expertise in gestandaardiseerde mechanische beproevingen en corrosiebeproevingen.
  • Expertise in on-site inspecties zowel in het binnen- als buitenland.
  • Expertise in materiaalkeuze en schadeonderzoek.
  • Lage overhead; concurrerende prijzen.

Lasmethodekwalificatie in Veendam en meer

Behalve de beproevingen doen voor lasmethodekwalificaties in Veendam kunnen wij ook lasser kwalificaties (LK) voor uw medewerkers regelen. Dat doen wij landelijk door contact met meerdere examinatoren. Bij beproevingen doen wij zelf de destructieve testen met eigen machines en mensen. De niet-destructieve beproevingen worden gedaan door Applus + RTD. Dit instituut is wereldwijd befaamd en vormt voor ons een betrouwbare partner als het gaat om testen met röntgen- of geluidsgolven, etc.

Behalve voor kwalificaties kunt u bij ons ook terecht als het gaat om corrosiebeproevingen en gestandaardiseerde mechanische beproevingen. Ook op het gebied van schadeonderzoeken en inspecties hebben in de loop der jaren een grote expertise opgebouwd. Uiteraard beperken wij ons niet tot Nederland. In het buitenland kunt u eveneens een beroep op ons doen.

Waarom zou u kiezen voor Materials Testing Veendam?

Materials Testing Veendam is een onafhankelijk instituut dat uw taal spreekt als het aankomt op lasmethodekwalificatie in Veendam. Kijk op onze website onder het kopje ‘Testen’ wat u van ons mag verwachten op dit gebied. Misschien nog belangrijker is waar u bij ons niet tegenaan zult lopen. Wij zijn een jong en flexibel bedrijf dat commercieel is ingesteld, net als u. Wij hebben bewust gekozen de overhead te minimaliseren, zodat wij voor concurrerende prijzen kunnen werken. Wij houden van korte lijnen en u kunt bij ons direct contact opnemen met de medewerker op het vakgebied dat u zoekt. Wij werken nationaal en internationaal en kunnen bogen op een uitgebreide ervaring.

Hebben wij u hiermee nog niet kunnen overtuigen? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op en laten we praten over de kennis van techniek die we beide delen.

Materials Testing Veendam werkt nauw samen met infoMateria, een bureau en lab gespecialiseerd in materiaalkundig advies en schadeonderzoek.